Diensten

TerrasBankirai terassen

De laatste jaren is bankirai hout uitgegroeid tot een veelgebruikt materiaal voor bijvoorbeeld terrassen. Het aanleggen van zo een terras vraagt al snel om wat meer aandacht dan u zou denken. Weet oa dat hout werkt en dat u hierbij rekening moet houden bij de installatie. Zoals bij vele zaken spelen ook hier goed materiaal en een dosis ervaring een grote rol voor snel voor een professioneel resultaat. Wij bieden u graag deze eigenschappen aan bij het plaatsen van jouw droomterras!
weet dat Bangkirai, met een juiste toepassing, een levensduur van ca. 20-30 jaar heeft.

TuinhuisTuinhuizen / Carports

Is je tuinhuis aan herstelling toe, is dat bouwpakket toch iets moeilijker dan gedacht of zie je de installatie van die carport toch niet echt zitten. Doe een beroep op ons. Ook maatwerk is mogelijk. Makkelijk, snel en helemaal niet duur.

Arduinen brievenbussen

DRJ Tuinarchitectuur biedt u sindskort ook arduinen brievenbussen aan. Geen schaamte meer over uw brievenbus , vanaf nu kan u een stijlvolle brievenbus zetten voor aan het huis. Het ideale uithangbord van uw woning...

Algemeen tuinonderhoud

Algemene tuinwerkzaamheden, bomen snoeien, grondverzet, kleine kraanwerken, hekwerken en schuttingen, onderhoud en renovatie tuin of ontwerp en aanleg tuin.

Tuinontwerp.

Een goed begin is het halve werk. Wij kunnen een goede basis leggen voor uw tuin en dat is een uitgewerkt tuinontwerp. In de praktijk blijkt dat de kosten van een tuinontwerp ruimschoots opwegen tegen de frustraties en kosten die ontstaan als een tuin naderhand weer op de schop moet omdat er niet goed over nagedacht is. En dan praten we nog niet eens over de (opnieuw) te investeren tijd en energie!

Tuinaanleg.

Of het nu gaat om een kleine verandering, een complete renovatie of een nieuwe tuin, we denken graag met u mee, hoe wij dit kunnen realiseren. Functionele bestrating, sierstraatwerk, houtconstructies ( zoals bijvoorbeeld vlonders, steigers en schutting), waterpartijen, klein metselwerk, verlichting, oplossen van hoogte verschillen, of juist het creëren daarvan, dit alles kunnen wij voor u verzorgen.

Renovatie.

Er zijn veel goede redenen om een tuin te renoveren. Misschien is de beplanting in uw tuin na jaren te ver uitgegroeid en wat eenzijdig geworden. Mogelijk is er te weinig of minder vakkundig onderhoud gepleegd en kan alleen rigoureus ingrijpen uw tuin nog redden. Vaak zijn paden en terrassen na loop van jaren verzakt en niet functioneel meer.

Ook kan het zijn dat de tuin niet meer aan uw wensen voldoet, of u stelt inmiddels andere eisen aan de functie van uw tuin. Verbouwing van uw huis kan ook een aanleiding zijn om meteen uw tuin aan te pakken. Kortom, loop samen eens met ons door uw tuin en u krijgt van ons een vrijblijvend en vakkundig advies.

Schutting

Wilt u directe privacy dan kunt u er voor kiezen schuttingen te plaatsen. Dit hoeft met wat aankleding geen superstrak geheel te worden, er zijn variaties genoeg om uit te kiezen.
De mogelijkheden zijn zeer divers, van scherm tot losse planken of gaasmat en van vuren tot hardhout. En in combinatie met een pergola wordt dit een zeer speels geheel.
Een groene afscheiding behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden: coniferen, hagen, buxus, enzovoort.
Ook hiervoor beschikken wij over de juiste vakkennis en ervaring.

Andere diensten...

Indien u niet onmiddelijk terugvindt wat u zoekt aarzel dan niet om ons te contacteren.
wij staan graag paraat met woord en daad.