Over Ons

Tuinman

DRJ Tuinarchitectuur

DRJ Tuinarchitectuur is in 2006 begonnen met als kern het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en groenprojecten. In de loop van de jaren hebben wij ons takenpakket uitgebreid en zorgen wij ook voor het perfect installeren van bankerai terrassen, plaatsen of herstellen van uw tuinhuis, arduinen brievenbussen, enz...

Met ruim 20 jaar ervaring kunt u er van uitgaan dat DRJ Tuinarchitectuur het beste begin is voor uw ideeen in en rond uw tuin.

Op deze website vindt u alvast een korte samenvatting van onze activiteiten onder de rubriek "Diensten". Onder "Realisaties" vindt u onder het moto "Beelden zeggen meer dan woorden" enkele van onze projecten.

Hebt u een idee of zit u met een vraag : Aarzel dan niet ons te contacteren! Een goeie start begint met een goed gesprek. U krijgt de volledige uitleg van de mogelijkheden die DRJ Tuinarchitectuur u kan bieden en vragen u ook naar uw verwachtingen.

DRJ Tuinarchitectuur staat garant voor een persoonlijke aanpak, een goede begeleiding tegen een zeer scherpe prijs.

DRJ Tuinarchitectuur is een geregistreerd aannemer en kan dus werken met een verlaagd BTW tarief indien u aan de condities voldoet.